Zomer tournee 2016, Italië, Zwitserland, Frankrijk

Nu deze heerlijke zomer eindelijk echt op zijn eind loopt, geniet ik van de mooie herinneringen aan de heerlijke zomer tournee die we in juli hebben gehad. Met een groep vrienden en muzikanten zijn we twee weken op road-trip geweest door drie landen, en hebben we 10 concerten gegeven.

afbeelding-van-sophie-vroegop

In Palazzo del Pero, vlakbij Arezzo, hebben we eerst een week lang in verschillende formaties stukken ingestudeerd die we  zelf leuk vinden om te spelen en graag horen.

afbeelding-van-sophie-vroegop-1

Vervolgens hebben we deze stukken uitgevoerd op allerlei verschillende fantastische concertlocaties en met geweldig publiek. Bij Klaartje en Simone in Trisobbio konden we spelen in het toen nog lege zwembad met fijne akoestiek! Hier een fragmentje van Tchaikovsky’s Souvenir de Florence:

In Zwitserland hebben we in twee prachtige kerkjes gespeeld, heel erg fantastische mensen ontmoet en heel veel kaas gegeten.

20160926_230935-collage

Daarna hebben we nog een paar hele fijne dagen in Frankrijk gehad in de Morvan. Om reclame te maken voor onze concerten hebben we bij lokale markten gespeeld overdag, en ‘s avonds hebben we concerten gegeven in twee mooie en volle kerken.

20160926_231541-collage

Alle lieve mensen die ons geholpen hebben onderweg, vooral Klaartje en Simone, Michail, Ruben en Rosa, ontzettend bedankt, net als Kasper voor al het regelwerk, alle vriendjes voor de ongelofelijk leuke tijd, het lekkere eten en natuurlijk de prachtige muziek. Op naar de volgende!